Gé bent en gé zult 2024

Wauw, wat een mooie opkomst gisteren in de Driezeeg met Ge bent en ge zult. Fijn dat jullie er allemaal waren!

Het was gezellig, de nominaties waren weer bij binnenkomst te lezen op de beamer en om deze nominaties werd weer flink gelachen.

Het waren er maar liefst 15! Heel erg bedankt voor alle inzendingen.

Na een warm welkom aan de hoogheden, Dun Blaouwun Beer, het gevolg en alle andere gasten kon er gefeest worden.

Er klonken nog wat mooie klanken van ons muziekske waar ook de Snorren weer lekker aan mee deden. Bedankt snorren!

Gezellige muziek van DJ Marcel V klonk uit de speakers en iedereen was in een feestelijke stemming. 

Sommige nummers werden luidkeels meegezongen en ook werd er her en der een dansje gewaagd. De sfeer was top.

Een poosje later werden de stoelen klaargezet voor de grote tv quizzz. Er waren helaas maar 20 plekken die heel snel opgevuld waren.

Ronde na ronde vielen er mensen af die weg moesten tot er nog 3 mensen over waren. Zoals bij elke wedstrijd, kan er maar één de winnaar zijn.

Er was een vraag waarvan alleen Gertjan van Liempt het antwoord wist en dat maakte hem de winnaar van de grote tv quizzz!

Gefeliciteerd Gertjan, heel goed gedaan. Hij werd beloond met een cadeau dat passend was bij de quiz. Een lekker plaid om onder te liggen tijdens het tv kijken. 

Ik zou zeggen geniet ervan.

Na het opruimen van de quiz, weer wat lekkere muziek van DJ Marcel V, nog een paar drankjes, gezellige gesprekjes en dansjes was het dan eindelijk zover. 

De uitreiking van de slipper 2023 was eindelijk daar!

Aan de hoogheden de eer om de slipper te overhandigen aan die persoon die de grappigste slipper heeft gemaakt in heel 2023. 

De personen die als derde, tweede en eerste geëindigd zijn werden naar voren geroepen. Eerst werd de naam genoemd van diegene die als derde is geëindigd. 

Dat was Syl(vester) van Os. Hij had een geweldige slipper gemaakt door in een vishaak te gaan zitten. Sil mocht zelf zijn verhaal vertellen en dit deed hij geweldig.

Wat werd er hard gelachen vanuit de zaal. Deze man heeft niet echt iets met het Birrekoalse carnaval, hij zit niet bij een club of zo, maar hij zou zeker wel een mooie zijn om erbij te hebben. 

Misschien is een zever carrière iets voor jou Syl?

Daarna werd het spannend. De winnaar van de slipper 2023 werd bekend gemaakt en daarmee ook meteen de nummer 2 van 2023.

De winnaar van de slipper 2023 is geworden…. Rick Kappen!!! 

Hij had een mooie tekening gekregen van een client van Adora en wilde deze client graag bedanken. 

Maar in plaats van de client te bedanken bedankte hij een van de begeleiders voor zijn mooie tekening.

Ook Rick mocht zijn verhaal vertellen maar hij kon alweer door de grond zakken bij alleen al de gedachte aan deze gemaakt slipper. 

Haha dat was ook best een beetje lullig Rick! De hele kroeg kon er gisterenavond in ieder geval smakelijk om lachen.

Theo van Vessem was daarmee op de tweede plek geëindigd en kon ook de rede van zijn nominatie heel goed vertellen.

Denken dat je de kroeg dicht gooit om daarna een heerlijk pilsje te gaan drinken op het feest van Ad en Mieke Venbo maar dit dan niet doen is niet heel erg slim Theo.

Daar kwam hij achter toen hij bij zijn tweede piske gebeld werd door een groep klanten die in een lege kroeg stonden. Theo kon dus terug om weer achter de bar te gaan staan.

En Wilma… Die moest bij Ad van Schijndel achterop de fiets naar huis. Volgens Theo doet niemand dat vrijwillig! Oeps.

De 3 genomineerden werden gefeliciteerd door de hoogheden en ontvingen allemaal een lekkere prijs. Rick mocht de slipper 2023 in ontvangst nemen 

en heeft hem gelijk veilig in de auto weggelegd om diefstal te voorkomen. Gefeliciteerd alle 3 en Rick in het bijzonder. Geef de felbegeerde slipper een mooi plekje en geniet ervan!

De avond is nog lang gezellig geweest en er werd doorgefeest tot in de late uurtjes!

De eerste nominatie voor de slipper 2024 is alweer gespot in de mailbox. Heel goed!

Nominaties kunnen het hele jaar ingestuurd worden. Hou dus je oren en ogen open en stuur je nominatie naar slippernominaties@outlook.com en vermeld daarbij de naam en het adres van de persoon

die je wil nomineren. Een leuke foto van de gemaakte slipper of een gekke foto van de persoon die je wil nomineren is altijd welkom.

Wij gaan alvast aan de slag met het bedenken van een nieuw thema en zullen weer een geweldige nieuwe quuizzz voor jullie in elkaar gaan zetten voor Ge bent en ge zult 2025

Hopelijk zijn er weer veel mensen die opletten zodat we volgend jaar heel veel leuke nominaties hebben en dus weer lekker kunnen lachen met zijn allen.

Voor nu komen de nominaties weer op de website en ook de grote tv quizzz kunnen jullie hier nog een keer inzien.

Bedank allemaal en tot snel!