Gé bent en gé zult 2023

Wat was het weer een feest. Ge bent en ge zult in een nieuw jasje gestoken met een thema en daarbij een hele leuke quiz waar we veel complimenten over hebben mogen ontvangen.

“Terug noar vruger mi carnavalsmuziek van toen” was het thema van deze editie.

Ondanks dat het niet zo heel erg druk was hebben we met de mensen die aanwezig waren een hele gezellige avond gehad. Er is gequizzzd, gedanst, gedronken en gelachen.

Natuurlijk is er ook een slipperuitreiking geweest. De slipper nominaties van de slipper 2022 waren op de beamer te zien zodat iedereen kon lezen wat er allemaal ingezonden was.

Uit al deze nominaties is weer een top 3 gekomen met op de derde plaats Betty Versteeg en op de tweede plaats Gerard Oskam. De slipper 2022 is uiteindelijk mee naar huis genomen door niemand minder dan Marco de Bruijn die bij het aankleden van de hoogheden de steek van Adjudant Rick achterstevoren op zijn hoofd zette!

De uitreiking van de slipper 2022 werd verzorgd door onze hoogheden die er een mooie show van hebben gemaakt. Hoogheden, bedankt.

Natuurlijk was er ook het muziekske wat zich heeft laten horen en hebben de springdinger ook weer laten zien hoe mooi de kunnen dansen.

Al met al was het een geslaagde avond vol dans en plezier.

In 2024 zal er een nieuwe editie van “Ge bent en ge zult” komen met een nieuw thema, weer een geweldige quiz en natuurlijk de slipper uitreiking van de slipper 2023.

Heb je nu al een slipper gezien of gehoord schroom dan niet om hem al in te sturen met daarbij de naam van de persoon die je wil nomineren, zijn of haar adres en natuurlijk waarom je deze persoon nomineert. Dit kan het hele jaar door via slippernominaties@outlook.com

LET OP!

Dit kan alleen via slippernominaties@outlook.com en niet via Facebook. Nominaties die op een andere manier worden doorgegeven zullen niet worden mee genomen!

Hopelijk worden er in 2023 weer heel veel leuke slippers gemaakt en wordt “Ge bent en ge zult 2024” weer supergezellig!

Jullie komen toch ook?