Gé bent en gé zult 2018

Wat was het weer een feest. Vooral voor de grote winnaar van de slipper 2018, Ad Geerts. Beter bekend als Adje Agri. Hij ontving een persoonlijke uitnodiging maar waar het over ging was hem onduidelijk. Hij had nooit van de slipperuitreiking gehoord. Eenmaal binnen kreeg hij wat uitleg en vond hij het prachtig.

Op de beamer kwamen weer alle slippergenomineerden voorbij met de reden van hun nominatie. Het waren er 27 dit jaar.

De hoogheden kwamen binnen met hun gevolg, de hofkapel speelde wat nummers en ook de slager werd ten gehore gebracht.

Daarna was het tijd voor de onthulling. De onthulling van de nieuwe website van de Doofpotters.
https://www.dedoofpotters.nl Daar ging wat mis met de beamer en de computer maar uiteindelijk is het gelukt en de nieuwe site gelanceerd door de hoogheden en de voorzitter van de Doofpotters.

Het muziekske van de Doofpotters en de Snorren speelden nog wat nummers voordat Anja, Iris, Diederik, Ad, Ton & Bert (lokaal 7) mochten gaan zitten aan de VIP tafel, omdat ze in de top 5 waren geëindigd Hier werden ze bediend door VIP ober Hans. Wat een feest was dat ook weer voor Ad. Hij wist niet wat hij mee maakte. Was nog nooit bij de slipperuitreiking geweest en had er zelfs nog nooit van gehoord! Hij genoot net als alle andere gasten met volle teugen.

Dan was er de quizzz. Een beamer, een groep mensen en krijtbordjes om hun antwoorden op te zetten. Antwoord fout is af, antwoord goed is door. Dit jaar met hele en halve logo’s van lokale ondernemers, carnavalsclubs, bedrijven, sportverenigingen etc. Het was leuk maar er kon er maar een de winnaar zijn en dat was René. Gefeliciteerd René!

De uitreiking van de slipper 2018 was eindelijk daar. Dit wordt gedaan door de hoogheden. Als derde was Diederik geëindigd, als tweede Ton & Bert (lokaal 7) en Ad heeft de slipper 2018 gewonnen.

Wat was Ad blij met zijn slipper. Hij was trots, dankbaar en zo enthousiast dat hij nog een speech na gaf. Hierin bedankt hij de commissie die bestaat uit Hans, Mark, Marga en Elle en spreekt zijn enthousiasme uit.

Er werd nog door gefeest tot in de late uurtjes op muziek van DJ Twannie en we kijken terug op een gezellige avond!

Bedankt voor alle aanwezigen namens alle Doofpotters en de Driezeeg.

PS. De slipper is ontvoerd. Op Facebook staat een noodkreet van Adje Agri dat hij de slipper graag terug zou willen en hiervoor een beloning uitreikt van 11 biertjes voor de persoon die hem terug komt bergen in de winkel. Zo kan de slipper een mooie plek krijgen in Agri Bouwmarkt waar iedereen hem kan bewonderen.

Winnaar Ad Geerts