Ge bent en ge zult (Slipper)

Tijdens ons jaarlijkse evenement “Ge bent en ge zult” wordt de slipper van het voorgaande jaar uitgereikt.

Ge bent en ge zult is een geweldige feestavond die wordt georganiseerd door de Doofpotters met een leuke quiz, een VIP tafel voor de 5 best genomineerden en natuurlijk de slipper uitreiking. Dit alles opgevuld met lekkere muziek om op te dansen en veel gezelligheid.

Het is een feestavond voor jong en oud en iedereen is welkom. Of je nu bij een carnavalsclub zit of niet dat maakt niet uit. Er is elk jaar een nieuw thema met een dresscode dus iedereen kan gewoon gezellig mee doen.

De slipper kun je krijgen doordat je iets doms, grappigs, ludieks of geks hebt gedaan. Kortom als je een slipper hebt begaan. Natuurlijk ga je jezelf niet nomineren maar let op!!! Mensen om je heen kunnen je opgeven.

Zie je iemand iets doen wat een nominatie waard is nomineer hem of haar dan snel anoniem en wie weet beland deze persoon aan de VIP tafel of ontvangt deze persoon zelfs de slipper tijdens Ge bent en ge zult! Een nominatie moet voorzien zijn van de naam van de persoon die je nomineert, de rede van nomineren, het postadres van deze persoon en als het even kan een foto van deze persoon.

Van alle genomineerden wordt een top 5 gemaakt en die 5 genomineerden mogen plaats nemen aan de VIP tafel waar zij voorzien worden van een drankje en een hapje. Uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn. Wil je weten wie dat is en welke slippers er allemaal opgegeven zijn? Kom dan ook gezellig mee feesten tijdens “Ge bent en ge zult” en laat je verrassen!

Waar? Eeterij en Feesterij de Driezeeg
Wanneer? De eerste zaterdag van Januari
Hoe laat? 20.00 uur

Naar nominatieformulier